Prefab bekabeling

Kabelconfectie is een tijdrovend onderdeel bij het inrichten van besturingskasten. Een installateur is bijna de helft van zijn tijd kwijt om kabels op de juiste lengte te maken. Dit kan vele malen efficiƫnter! Kabel Assemblage Nederland is gespecialiseerd in het op maat maken en bewerken van uw kabels. Dit bespaard u montage tijd alsmede besparend in de kosten.

De oplossing

Voor installateurs die gebruik maken van tekensoftware zoals o.a. EPLAN sturen de kabellijst naar Kabel Assemblage Nederland en wij doen de rest. Door middel van slimme oplossingen zijn wij in staat uw lijst direct te uploaden in onze volautomaten en te starten met het produceren. Voor installateurs die gebruik maken van een handmatige kabellijst hebben wij een overzichtelijke template beschikbaar.

Specificaties

Bij een normaal productieproces produceren wij ongeveer 800 kabels per uur.
Onze volautomaten produceren kabels van 0.5mm2 tot en met 6mm2. Wij zijn in staat om elke kabel te voorzien van een unieke kabelprint, codering of uw bedrijfsnaam. Op deze wijze personaliseren wij uw kabels en is het makkelijker te zien of kabels ooit vervangen zijn door derde. Dit komt goed van pas bij garantie en/of aansprakelijkheidsvragen.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer