Prefab bekabeling

Kabelconfectie is een tijdrovend onderdeel bij het inrichten van besturingskasten. Een installateur is bijna de helft van zijn tijd kwijt om kabels op de juiste lengte te maken. Dit kan vele malen efficiënter! Kabel Assemblage Nederland is gespecialiseerd in het op maat maken en bewerken van uw kabels. Dit bespaard u montage tijd alsmede besparend in de kosten.

Voorbeeld Prefab kabels voor paneelbouwers:

opdracht voor 30.000 stuks, kabel 6 mm2 zwart, lengte 65 mm aan twee kanten gelast”

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

EPLAN & SMART WIRING

Installateurs die gebruik maken van tekensoftware zoals o.a. EPLAN sturen de kabellijst naar Kabel Assemblage Nederland en wij doen de rest. Door middel van slimme oplossingen zijn wij in staat uw lijst direct te uploaden in onze volautomaten en te starten met het produceren. Voor installateurs die gebruik maken van een handmatige kabellijst hebben wij een overzichtelijke template beschikbaar.

EPLAN Smart Wiring is een virtuele assistent voor bedrading in de paneelbouw.
Wij hebben de eerste kabelsets aangeleverd waarmee onze klant EPLAN Smart Wiring gebruikt.

Vanaf het aansluitpunt tot aan de exacte bedrading levert de software alle nodige informatie digitaal aan, desgewenst in 3D. Alle kennis over bedrading en uitvoering zitten in de software. Zowel de meest noodzakelijke informatie over de bedrading als de engineeringsgegevens van de montageopbouw in de schakelkast.

Op beide uiteinden van de kabels hebben wij naast de codering ook de kabelnummers geprint zodat installatie met Smart Wiring nog gemakkelijker is.