WIE ZIJN WIJ? 

Wij zijn Kabel Assemblage Nederland, en zetten ons volledig in om binnen de Kabelassemblage industrie een volwaardig partner te zijn. Partner voor hen, die zoeken naar de organisatie waar kwaliteit, optimale samenwerking en flexibiliteit de gefixeerde standaard zijn. Door het combineren van deze karakteristieken zullen wij ervoor zorgen dat de gehele ervaring van U als klant tot een hoger niveau wordt getild. Dit resulteert niet alleen in een goed resultaat, maar  ook tot een optimaal proces.

ONZE WAARDEN

Voor onze organisatie zijn de bedrijfswaarden extreem belangrijk en vormen deze het begin van onze bedrijfs-identiteit. Wij geloven erin dat waarden hoofdingrediënten zijn voor een gezonde en sterke fundering van de onderneming.

Onze cultuurwaarden weerspiegelen de manier waarop we te werk gaan en met elkaar omgaan. Respect, Verantwoordelijkheid en Waardering zijn hierin onze basis.

Dat maakt dat er een sfeer heerst die iedereen in staat stelt alles in zichzelf naar boven te halen en

elkaar op een positieve manier te beïnvloeden, ook buiten het bedrijf. Wij geloven namelijk dat een goed product andere ook in staat stelt om te excelleren. Iedereen zijn/ haar bijdrage maken de uiteindelijke bedrijfsprestatie wat het is, en dat waarderen wij. Uitvoerend met respect voor elkaar en gezamenlijk verantwoordelijks gevoel.

Aan de basis staan de ambitiewaarden eenheid en ontwikkeling.

Wij geloven dat eenheid binnen het bedrijf zorgt voor duidelijkheid, effectiviteit en team gevoel wat allemaal zal bijdragen aan plezier en prestatie. Wanneer iedereen aan dezelfde weg timmert, zal deze de beste plekken bereiken.

Daarnaast is ontwikkeling vitaal voor succes op de lange termijn voor alle belanghebbende. Dit geldt zowel op het organisatie-, operationeel- en individueel-niveau. Ontwikkeling stelt ons in staat om beter te doen, voor klanten, voor onszelf, voor iedereen.

Dit is onder andere terug te zien in ons groeiende en innovatieve machinepark dat zich ontwikkeld om veelzijdiger, maar ook efficiënter en lean te produceren.

Daarnaast zijn Milieu en Maatschappij voor ons grondbeginselen.

Ook zijn deze aspecten tegenwoordig niet meer weg te denken uit de industrie. Bij Kabel Assemblage Nederland staat milieu hoog in het vaandel en nemen wij actief deel aan de beweging om het milieu zo veel mogelijk te ontlasten. Wij zijn dan ook actief bezig met het verhogen van effectiviteit wat ervoor zorgt dat er minder restproducten zijn. Ook binnen onze groei wordt er rekening gehouden met de effecten. Zo proberen we onze investeringen op plekken te leggen die hand in hand gaan met lean produceren, om zo de vervuiling van milieu en verspilling van materiaal tegen te gaan.

Ons team
PATRICK
PATRICKGeneral Manager
KUO-MEI
KUO-MEIOffice Manager
Michael Kusters
Demy Kusters
Jochem ter Bogt
LEON
LEONProduction lead
BENJAMIN
BENJAMINBackoffice KAN
BIANCA
BIANCABackoffice Cabtron
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer