WAT KUNT U BIJ ONS VERWACHTEN?

Kabel Assemblage Nederland is een jong en groeiend bedrijf dat beschikt over een innovatief en continue uitbreidend machinepark dat samen met onze enthousiaste medewerkers wordt ingezet om tot de meest effectieve productie te komen. Het maximaal benutten van de aanwezige expertises en kwaliteiten is wat er verwacht kan worden.

Bij Kabel Assemblage Nederland worden alle middelen gebruikt om tot een geweldig eindresultaat te komen. Dit start bij de benodigde meerwaarde die wij kunnen bieden vanuit onze brede kennis en jarenlange ervaring in de kabel industrie. Hierdoor zijn wij bij KAN van alle markten thuis.

Mede door ons groeiende, moderne machinepark zijn wij in staat om kabels in alle soorten en maten te produceren en verwerken op een steeds effectievere en minder vervuilende manier.

Voor zowel kleine als grote series kunt u bij ons terecht. Ook ondersteunen wij u graag bij design, dan wel de re-design fase van uw kabelsets.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de op maat gemaakte kabelbomen in te bouwen in tussen- of eindproducten.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

HOE DOEN WIJ DIT?

Onze merkwaarden die we binnen onze organisatie als leidraad zien geven weer hoe wij tot de eindproducten komen. Kwaliteit, Samenwerking en Flexibiliteit zijn wat u als klant van ons kan verwachten.

· Kwaliteit en Kabel Assemblage Nederland zijn synoniemen. Wij staan erop dat onze producten perfect aan de wensen voldoen van de klant. Dit is simpelweg onze standaard. Ook in de nabije toekomst zullen wij ons blijven inzetten om te innoveren, effectiever te werken en nog betere kwaliteit te leveren.

Ook zijn we in het bezit van de NEN ISO 9001 Certificaat, die staan voor een kwaliteit en milieu waarborgend managementsysteem. Daarnaast zijn wij ook UL-gecertificeerd.

· Door onze jarenlange ervaring binnen de kabel industrie zijn wij in staat om met u mee te kijken voor een passende oplossing. Wij zullen gedurende het gehele productieproces samen met u werken om tot het optimale resultaat te komen.

Benieuwd of wij ook U kunnen helpen bij uw uitdaging? Neem gerust contact met ons op.

Beleidsverklaring Kabelassemblage Nederland
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

ONZE PARTNERS

Enkele van onze leveranciers en opdrachtgevers.