Kabel Assemblage Nederland is de afgelopen maanden bezig geweest met het ontwikkelen van een platform dat het mogelijk maakt om op een slimme manier de data overdacht van uw kabel-sets gemakkelijker te maken.

Wat heeft u als klant hieraan?

Wij hebben een platform ontwikkeld dat het mogelijk maakt om te communiceren met de systemen van onze klanten. Via de nieuwste technieken kan dit platform zeer snel uw kabel-set data ontvangen en verwerken in al onze systemen en machines. Ook als u geen geautomatiseerde systemen heeft is dit platform een uitkomst.

Nadat wij u toegang hebben gegeven tot het platform kunt u op een zeer gebruikersvriendelijke manier uw kabel-sets invoeren, dit kan handmatig maar ook per importeer functies of uw systemen communiceren met die van ons. Wanneer uw order, draad definities en afwerkingen klaar zijn krijgt u direct een offerteprijs. Tevens krijgt u van het platform direct een overzichtelijke lijst met uw draden, specificaties, afwerkingen en een totaaloverzicht. Na goedkeuring heeft het platform alles al aangemaakt om direct te starten met productie.

Na productie ontvangt u de kabel-sets. U kunt de orders en kabellijsten die u eenmalige invoert heeft hergebruiken om kabellengtes aan te passen en opnieuw in te dienen. Het platform calculeert direct een nieuwe offerteprijs en wij kunnen direct overgaan tot productie. Dit systeem is overal beschikbaar en werkt op elk apparaat (Pc, Mac, iPad of Tablet).

Uiteraard lanceren wij dit platform pas als het goed getest is. Binnenkort meer over dit platform.