Kabel Assemblage Nederland is de afgelopen maanden bezig geweest met het ontwikkelen van een platvorm dat het mogelijk maakt om op een slimme manier de data overdacht van uw kabel-sets  gemakkelijker te maken.

Wat heeft u als klant hieraan?

Wij hebben een platvorm ontwikkeld dat het mogelijk maakt om te communiceren met de systemen van onze klanten. Via de nieuwste technieken kan dit platvorm zeer snel uw kabel-set data ontvangen en verwerken in al onze systemen en machines. Ook als u geen geautomatiseerde systemen heeft is dit platvorm een uitkomst.

Nadat wij u toegang hebben gegeven tot het platvorm kunt u op een zeer gebruikersvriendelijke manier uw kabel-sets invoeren, dit kan handmatig maar ook per importeer functies of uw systemen communiceren met die van ons. Wanneer uw order, draad definities en afwerkingen klaar zijn krijgt u direct een offerteprijs. Tevens krijgt u van het platvorm direct een overzichtelijke lijst met uw draden, specificaties, afwerkingen en een totaal overzicht. Na goedkeuring heeft het platvorm alles al aangemaakt om direct te starten met productie.

Na productie ontvangt u de kabel-sets. U kunt de orders en kabellijsten die u eenmalige invoert heeft  hergebruiken om kabel lengtes aan te passen en opnieuw in te dienen. Het platvorm calculeert direct een nieuwe offerteprijs en wij kunnen direct overgaan tot productie. Dit systeem is overal beschikbaar en werkt op elk apparaat (Pc, Mac, iPad of Tablet).

Uiteraard lanceren wij dit platvorm pas als het goed getest is. Binnenkort meer over dit platvorm.