Kabel Assemblage Nederland produceert voor o.a. de Paneelbouw markt. Vandaag laten wij u een praktijkvoorbeeld zien dat interessant kan zijn voor paneelbouwers.

Via onze salesmanager Dirkjan van Helten komt een opdracht binnen voor een klant die graag 30.000 draden besteld van 6mm2 en lengte 60 mm aan beide zijde gestript en gelast. Wij stellen onze Komax volautomaat in en beginnen aan de order. De juiste draad knippen op de juiste lengte en de draad wordt aan 1 zijde gestript en daarna gelast.

Helaas kunnen wij hele korte draden niet machinaal aan twee kanten bewerken dus zal er wat handwerk aan te pas komen. 30.000 maal strippen en voorzien van een handmatige las om het product gereed te krijgen. Binnen 1 week wordt het gereed product uitgeleverd aan de klant.

Direct erachteraan kregen wij nogmaals een zelfde opdracht binnen van nog eens 30.000 draden die op dezelfde wijze bewerkt moeten worden. Dit betreft een afroeporder en kan worden besteld wanneer nodig. Zo heeft onze klant nooit meer een voorraad tekort en heel belangrijk “de productie van de klant stopt niet”.

Wij houden voor u een kleine voorraad in ons magazijn en u bent gegarandeerd dat uw product altijd op voorraad is. Het zeer snel produceren, flexibel zijn en meedenkend met de klant onderscheidt Kabel Assemblage Nederland. Informeer geheel vrijblijvend, wij denken graag met u mee!

Bekijk hier de video

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer