Showcase!

Zoals u weet hebben wij bij Kabel Assemblage Nederland Komax volautomaten die razend snel kabels kunnen produceren. Graag belichten wij ook eens een prachtig voorbeeld van fijne samenwerking.

Een paneelbouwer belt ons voor een spoedklus. Wij hebben onze handmatig standaard template toegestuurd en retour ontvangen met alle kabel specificaties. Deze template hebben wij via ons geautomatiseerd proces in de machine gezet.

De machine operators controleren de taken en maken enkele proef exemplaren en deze zijn aangeboden aan de kwaliteitscontroleur. Na goedkeuring van de controleur start de productie van het product. Knip, strip en montage van adereind-hulzen en het product is gereed. In een razend tempo was deze opdracht gereed.

Na een intensive eindinspectie van Quality Control op productkwaliteit, lengte, bedrukking en aantal stuks werden de producten verpakt en verzonden. Enkele dagen later mochten wij de eerste foto’s ontvangen van het geassembleerde product. Wij zijn blij dat wij deze klant snel hebben kunnen helpen.

Paneelbouwers kunnen de geëxporteerde kabellijst toesturen of gebruik maken van onze handmatige template. Informeer geheel vrijblijvend via verkoop@kabelassemblagenederland.nl