Uitbreiding voor Kabel Assemblage Nederland

Kabel Assemblage Nederland is sinds juni 2020 uitgebreid met een extra vestiging. In Deurne bezitten wij nu twee panden naast elkaar. Hierdoor kunnen wij nu een betere verdeling maken van onze activiteiten.

As 6 in Deurne is compleet ingericht als assemblage afdeling. Wij hebben hier een nieuwe assemblage lijn opgebouwd waar wij o.a. armaturen assembleren. Tevens hebben wij geïnvesteerd in extra machines om de assemblage sneller te laten verlopen.

As 8 in Deurne is compleet ingericht voor de kabelconfectie. Binnen deze vestiging leggen wij de focus op de kabelconfectie waar wij uw kabel bewerken en verwerken tot een eindproduct. Ook de knip afdeling en vol-automaten afdeling is hier gevestigd.

Op beide vestigingen kan geladen en gelost worden waardoor wij onze goederenstromen beter kunnen managen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons geheel vrijblijvend op 085-0663626

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer