De afgelopen periode hebben onze productiemedewerkers fantastisch werk geleverd om uw orders op tijd klaar te krijgen. Tijdens de Corona Lock-down RIVM maatregelen hebben wij veel gevraagd van onze medewerkers. In subliem teamverband heeft iedereen er de schouders onder gezet. Natuurlijk zijn wij trots op onze medewerkers en gunnen hen een fantastische vakantie.

Wij willen u daarom erop wijzen dat onze productie afdeling van 03-08-2020 tot en met 14-08-2020 gesloten is. Om zorg te dragen dat uw productie doorloopt verzoeken wij u hier rekening mee te houden. Natuurlijk kunnen wij met onze productie vooruit gaan werken om ervoor te zorgen dat u geen tekorten heeft tijdens onze vakantie.

Om dit in goede banen te leiden kunt u contact opnemen met Benjamin of Chantal via telefoonnummer 085-0663626