Ontzorgen, Is het woord van de toekomst! U bent bezig met uw bedrijfsvoering en u wilt zichzelf niet al teveel bezig houden met bestellingen naar leveranciers. Wij, van Kabel Assemblage Nederland , ontlasten/ helpen  u graag in uw werkproces.

In de paneelbouw / Machinebouw worden vaak software pakketten gebruikt als bijvoorbeeld E-PLAN. Wij kunnen uw kabelexport ontvangen en deze geautomatiseerd naar onze volautomaten sturen. Wij kunnen direct starten met het produceren van uw producten. Kosten besparend, proces verbeterend qua arbeidstijd,  en u kunt verder met het tekenen waar u goed in bent.

Onze volautomaten kunnen adereind hulzen van 0.5 tot 2.5 monteren alsmede uw kabel ultrasoon verdichten tot en met 6 mm2. Wij coderen en bundelen uw kabels volgens specificatie en voorzien deze van diverse aansluitingen zoals oogkabelschoenen, Twin hulzen of vlakstekerhulzen.

Korte levertijden , korte lijnen tussen u en KAN.

Wilt u vrijblijvend een proef sample ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Dirkjan van Helten via 0652541566 of via email verkoop@kabelassemblagenederland.nl