Wij hebben ons machinepark uitgebreid met een Komax Zeta 630, die onze operatie kan ondersteunen door razendsnel knip- en strip werkzaamheden uit te voeren. Wij lassen direct uw kabel in verschillende kabellengtes, in verschillende kabeldiktes of kleuren. Tevens kan de Komax Zeta 630 adereind-hulzen monteren en uw kabel voorzien van een unieke kabelprint. In de juiste volgorde plakken wij de kabels vast met scheurbare afstandstape. Naast al deze mogelijkheden heeft deze machine een eigen “Quality Control”- unit ingebouwd en detecteert feilloos alle defecten. Na een periode van intensieve trainingen kunnen wij onze operatie volledig ondersteunen met de volledige capaciteit van dit apparaat.

Wij helpen u graag, informeer geheel vrijblijvend.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer