Assemblage

Kabel Assemblage Nederland is gespecialiseerd in het assembleren van componenten tot aan het eindproduct. Wij hebben een uitgebreid machinepark, alle benodigde gereedschappen en vakkundige medewerkers in huis om uw product samen te stellen. Door uw assemblage project uit te besteden aan ons, bespaart u zich de tijd, ruimte en investeringen van het opzetten van een productielijn.

Werkwijze assemblage

Vooraf bespreken wij uw eisen en wensen, bepalen de processtappen en werken dit uit tot een definitief proces. Onze medewerkers worden op de hoogte gebracht en getraind zodat alle processtappen duidelijk zijn.

Met behulp van een productielijn worden alle handelingen uitgevoerd tot eindproduct. De eindinspectie aan het einde van de productielijn zorgt ervoor dat uw producten functioneren zoals het hoort voordat ze verpakt worden. Wij hebben de mogelijkheid om snel op te schalen en zo kunnen wij razendsnel een extra productielijn opzetten en met dubbele capaciteit werken.

Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om containerverwerking uit te voeren met bijbehorende documenten. Ook hebben wij de ervaring om douanezendingen te verwerken en gas-metingen te coördineren. Wij assembleren voor onze klanten o.a. armaturen maar ook stroompanelen voorin uw meterkast.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer