Assemblage

Assemblage afdeling

Het kan zijn dat u niet de mogelijkheid heeft om een productielijn op te zetten voor uw product. Dit kan zijn vanwege plaatsgebrek of het niet willen investeren. Dan kunt u het assemblage proces uitbesteden aan Kabel Assemblage Nederland. Vooraf bespreken wij alle processtappen en wat uw wensen zijn en wij werken dit uit tot een definitief proces. Onze medewerkers worden op de hoogte gebracht en worden getraind  zodat alle processtappen duidelijk zijn.

Kabel Assemblage Nederland is gespecialiseerd in het assembleren van componenten tot aan het eindproduct. Met behulp van een productielijn worden alle handelingen uitgevoerd tot eindproduct. De eindinspectie aan het einde van de productielijn zorgt ervoor dat uw producten functioneren zoals het hoort voordat ze verpakt worden. Wij hebben de mogelijkheid om snel op te schalen en zo kunnen wij razendsnel een extra productielijn opzetten en met dubbele capaciteit werken.

Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om containerverwerking uit te voeren met bijbehorende documenten. Ook hebben wij de ervaring om douanezendingen te verwerken en gas-metingen te coördineren. Wij assembleren voor onze klanten o.a. armaturen maar ook stroompanelen voorin uw meterkast.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer